JetBeat ve Starých Časech

02.01.2014 19:27

Události se daly do pohybu. Sice jsme se sešli v hospodě Staré Časy, ale ze starých časů JetBeatu nezůstalo téměř nic. Museli jsme se vyrovnat s novou situací. Jsme jen čtyři. No dobře, ale jak dál?

Nejdříve jsme mluvili o všem možném, až jsme konečně našli odvahu otevřít mnoho let budovaný (a pečlivě vybíraný) playlist a začali jsme škrtat. Co nezazpíváme, co nezahrajeme, s jakými „řevy“ se musíme rozloučit... Za chvíli bylo jasné, jak moc se JetBeat změní.

Překvapivě rychle jsme se shodli na tom, že : daleko větší prostor dostanou Davidovy klávesy, Ondrovi se mezi bicí zabuduje zpěvový mikrofon, šanci dostane také Petrův Gibson Les Paul (i když zatím asi jen jako náhradní kytara) a jako první musíme alespoň s akustikami zkusit, co dokážeme ze starého plejáku zazpívat.

Znáte to : „Na každém konci je pěkné, že něco nového začíná.“ Tak uvidíme. Uvidíme, jestli se JetBeat na nové cestě nějak nezamotá a jestli najde cestu zpátky na podium. A hlavně k VÁM. Možná to nevíte, ale bez vás to nemá cenu :-)

 

David, Jarda, Ondra, Petr