13.6.2014 - Zakletý klub Vagón, Praha

15.08.2014 10:23

Jo, Vagón, ten nám asi holt už souzený není a asi už ani nebude. Ještě při zvukovce jsme si říkali, že „na Vagón zvuk dobrej“, ale při samotné produkci, kterou jsme zahájili my jako první kapela, nestál zvuk na pódiu za nic. Málo lidí v sále, mizerný zvuk a únava se nejspíše podepsali na našem celkovém dojmu, který tento večer opravdu upadl k bodu mrazu. Vokály nám neladily, respektive neladily nám ještě více, než je obvyklé :-), k tomu sem tam nějaká další chybička…a asi už to nebudeme rozmazávat. Děkujeme Daniele, které nás přišla podpořit do sálu a taky Markovi. Ten nás taky přišel podpořit, avšak až při nakládce nástrojů do auta. Dali jsme si s ním tedy alespoň jeden typický noční pražský kebab a vydali se dom.

Po nás nastoupila kapela Mrtvej brouk, která zahrála pár kousků od Beatles. S touto kapelou pro příště již taky asi nebudeme spolupracovat, protože jak se posléze ukázalo, jeden z jejich členů je člověk poněkud zvláštní a „nevonící“ našim způsobům. Asi taky nemá cenu popisovat cca 14 denní dohru týkající se rozdělení gáže.

Po hraní za námi přišel sympatický mladý pár, ze kterého se vyklubali nastávající novomanželé. Na jejich svatbě bychom měli hrát, tak si přišli zkontrolovat a ověřit svůj výběr kapely. A krásně se to s nimi povídalo – my zjišťovali podrobnosti a akci plánované a oni se zase ujišťovali, zda to byl dnes náš standardní výkon, či se snad jednalo o výjimku…ujistili jsme je, že za týden na jejich svatbě bude vše v pořádku, že to dnes opravdu bylo slabší, a oni nás zase ujistili, že jídla a piva bude opravdu dost, takže se máme prý na co těšit…a opravdu tomu tak bylo, ale o tom zase příště.